Om Proffs Stockholm

Vi är ett erfaret flertjänstföretag som utför kvalitativa renoverings och byggprojekt. Vårt mål är att underlätta och korta ner tiden för samtliga projekt genom att agera som helhetsleverantör för våra kunder.

Hos oss är det kunden som står i centrum. Innan alla projektstarter så utförs en grundlig behovsanalys för att sedan tillsätta professionell och kvalificerad personal som har flera års erfarenhet i branschen. Vi vill alltid att kunden ska vara nöjd efter avslutat arbete.

Vi jobbar i Stockholm med omnejd.

Går du i tankarna att påbörja ett projekt och är intresserad av en kostnadsfri offert eller har andra frågor kring renovering & bygg? Tveka inte på att kontakta oss.

Behörigheter

Byggkeramiksrådets branschregler för Vårtum
Ett våtrumsbehörigt företag är utbildat av Byggkeramikrådet och arbetar efter Byggkeramikrådets Branschregler för Våtrum, BBV. Våtrumsarbeten som är utförda enligt BBV är alltid utförda med godkända tätskiktssystem enligt angivna monteringsanvisningar. Efter varje avslutat arbete genomförs en egenkontroll som protokollförs i ett kvalitetsdokument som överlämnas till beställaren.

 

PER, PlattsättningsEntreprenörers Riksförening

 

ID06
“ID06 lanserades av Sveriges Byggindustrier år 2006 för att främja sund konkurrens och säkra arbetsplatser i byggbranschen. Det är ett system för att lätt kunna identifiera personer på arbetsplatsen och koppla varje person till en arbetsgivare. ID06 har flera användningsområden såsom närvaroregistrering i elektronisk personalliggare, digitalisering av utbildningsbevis, företagskontroll och inpasserings- och låsfunktioner.”